Mooie ruime vakantiewoning in Gran Alacant

Sinds 2019 verhuren wij deze mooie ruime vakantiewoning in Gran Alacant. Deze heerlijke ruime en zonnige hoekwoning ligt centraal in de wijk Monte Y Mar op loopafstand van strand, supermarkt en een aantal restaurants, bars, winkels en overige voorzieningen. Ook de bushalte bevindt zich op loopafstand. Vanaf de vakantiewoning is het 1200 meter en sta je met je voeten op het heerlijke zandstrand met alle voorzieningen. Lees wat deze mooie ruime vakantiewoning u te bieden heeft.

Mooie ruime vakantiewoning in Gran Alacant Zonnige huisjes - Casa Soleada

Casa Soleada

De woning heeft een heerlijke grote en zonnige tuin. Aangelegd met 2 terrassen, afgesloten en mooi begroeid met planten, palmboom, olijfboom en een citroen en sinaasappelboom. Het grote terras heeft een zonnescherm als overkapping. Een tuinset met 4 stoelen heerlijk om te eten, te lezen of een spelletje te doen.

Het terras aan de voorkant is voorzien van een bistro set met 6 stoelen voor een drankje of een kopje koffie. In de tuin staan nog 2 heerlijke relaxstoelen met voetenbankjes. Vanaf de tuin betreed je de woning door 2 trapjes.

De ruimtes

Op deze verdieping ligt de living, een gezellig ingerichte woonkamer, eetgedeelte met uitklapbare eettafel, een compleet nieuwe en luxe keuken en aangrenzende patio voorzien van alle apparatuur. Compleet en luxe ingericht.

  • Casa Soleada dining area
  • Casa Soleada kitchen 3
  • Casa Soleada living area

Voorzien van ceramische kookplaat, luxe oven en gril, magnetron, koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser en alle benodigde keukenapparaten. Waterkoker, Senseo koffiezetapparaat en Nespresso apparaat.

De woonkamer is voorzien van Airconditioning, centrale verwarming, internet, een Samsung Smart TV en Canal Digital.

Tevens bevindt zich op deze verdieping een nieuwe badkamer met regendouche, badmeubel met Bluetooth Spiegel en verhoogde toilet.

1ste Verdieping

Op de eerste verdieping liggen 2 slaapkamers voorzien van inbouwkasten, 2 persoons bedden. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en centrale verwarming. Er is een kluisje aanwezig.

De voorste slaapkamer heeft tevens een balkon. Op deze verdieping tevens de 2e luxe badkamer met inloopdouche, regendouche, badmeubel en verhoogde toilet. Beide badkamers zijn in 2023 verbouwd en ook deze heeft een Bluetooth spiegel met verwarming en speakers om je favoriete playlist te luisteren onder de douche.

2de Verdieping

Casa Soleada streetview

Nog een verdieping hoger kom je op het grote dakterras met mooie uitzichten deels naar zee. Heerlijk zitten met een drankje of kopje koffie en de was is hier zo droog.

Zeer ruime familie kamer

In de basement beneden beschikt de woning over een 3e grote familie kamer geschikt voor 4 personen. Hier staat een 2 persoonsbed en tevens 2x 1 persoonsbed. Tevens mogelijkheid om een babybed bij te plaatsen. Dit maakt de woning geschikt voor 2 tot maximaal 9 personen.

Extra’s in de woning

In de woning zijn boeken en spelletjes aanwezig. Tevens strijkplank, strijkijzer en föhn.

Zwembad

Airbnb of rechtstreeks?

Al jaren verhuren wij onze woningen met volle tevredenheid van onze gasten via micazu.nl en airbnb.com.

Zie een greep uit onze reviews op Airbnb met gemiddeld 4,8 uit 5.

Rechtstreeks boeken bij zonnigehuisjes.nl betekent scherpere tarieven.

Winterverhuur op aanvraag mogelijk tegen speciale maandtarieven. Neem daarvoor contact op per mail, whatsapp of gebruik het formulier op deze site.

Locatie

vakantiewoning in Gran Alacant area mont y mar

Zonnige groet,

zonnigehuisjes.nl logo klein

Uw Hosts

Monique de Held
Dennis Weijers
Casa Soleada

Prijslijst Casa Soleada

Boeking toevoegen

Borg 200 euro (Borg wordt binnen 10 dagen na vertrek teruggestort als de woning in goede conditie is achtergelaten.)
Eindschoonmaak 75 euro
Electra verbruik: per week zit er 30Kwh inbegrepen in de huurprijs. Het meerverbruik is €0.35ct per Kwh.
De huurprijs is op basis van maximaal 4 personen.
Bij meer dan 4 personen rekenen we 10 euro per persoon per nacht.
Er kunnen maximaal 8 volwassenen en een baby verblijven.

VT-475942-A Verhuurlicentie

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling
Totale kosten: 0,00
Aanbetaling: 0,00
Restant: 0,00

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Telefoon*:

Opmerkingen:

Bezoekers*:

Eindschoonmaak*:

Borg*: