Het sleutelbeheer regelen

Wij kunnen voor u het sleutelbeheer regelen. Het is een fijn idee dat er iemand in de buurt is met een extra set sleutels. In het geval er sleutels zijn vergeten, sleutels kwijt zijn, iemand zich heeft buitengesloten of als er bijvoorbeeld aannemers of werklui tijdens een verbouwing of onderhoud/reparatie in de woning moeten zijn. Dan is het altijd fijn een betrouwbaar persoon in de buurt te hebben die zorg draagt voor uw woning en snel ter plaatse kan zijn. Deze service bieden wij 24/7.

Woninginspectie

Wanneer de woning een tijdje niet wordt bewoond is het een geruststellend idee dat er iemand is die met regelmaat een inspectie ronde maakt in en rondom de woning. Ventileren en luchten is belangrijk om uw woning in top conditie te houden. Zeker tegen vocht problemen en ongedierte.

Tijdens deze checks controleren wij deuren, ramen, hang en sluitwerk, alarm indien aanwezig. We controleren tevens water, elektra en/of gas. Wordt de woning minimaal 2 uur volledig gelucht en wordt ongedierte opgeruimd en schoongemaakt. Worden alle leidingen en toiletten doorgespoeld zodat er geen nare luchtjes en bacteriën de kans krijgen in uw woning

Onderhoud

Zeker na slechte weersomstandigheden zoals heftige regen of storm is het geruststellend dat er iemand is die uw woning checkt en u op de hoogte brengt van de situatie middels een woningcheck formulier en indien nodig foto’s maakt van de situatie. Dit kan handig zijn bij schade voor de verzekering.

Mochten we omstandigheden aantreffen die verder onderhoudt of reparatie nodig heeft kunnen wij dit in overleg met u laten repareren of uitvoeren. Ook kunnen wij indien nodig de brievenbus legen en in overleg de post opsturen of afhandelen. Alles uiteraard in overleg.

Schoonmaak

Wat een heerlijk begin van uw eigen vakantie wanneer u aankomt in een fris en schoon huis en waar alles er tot in de puntjes spic en span uit ziet! Tot en met opgemaakte bedden, de koelkast aan, een welkomst pakket of in overleg een boodschappen pakket klaar staat. Een flesje wijn op tafel en een fles water in de koelkast. Voor u als eigenaar is dit een fijn welkom in uw eigen woning! Maar ook voor uw gasten is het een fijn en warm welkom als alles tot in de puntjes is geregeld.

Linnengoed

De schoonmaak, wisseling en wassen van het linnengoed en handdoeken kunnen wij ook voor u regelen wanneer u uw woning verhuurd aan gasten of familie en bekenden. Wij kunnen dit allemaal voor u regelen en aanvullen met uw specifieke wensen.

Het belangrijkste is dat uw woning er voor u en voor uw gasten er iedere keer weer tip top, schoon en fris bij staat zodat de vakantie direct kan beginnen.

24/7 Services

In onze totale service maken we voor u een passende offerte naar gelang uw wensen en zorgen wij voor de uitvoering daarvan. Ook hier bieden wij een service 24/7.

Gasten ontvangen, in en uit-check van gasten

Wanneer u verhuurt is het fijn dat er een vaste aanspreekpunt en host er 24/7 kan zijn om uw gasten te ontvangen of bij vertrek uit te checken. Voor uw gasten is het prettig wanneer zij welkom worden geheten en wegwijs worden gemaakt in uw woning.

Wij nemen daar de tijd voor.