Vakantie woningen verhuur

Aan de Costa Blanca bij Alicante doen wij, naast keyholding services, aan vakantie woningen verhuur, wij verhuren 3 heerlijke vakantie woningen gelegen in het gezellige Gran Alacant.

Dit zijn Casa Soleada, Casa Moriro en Casa Bahia.

Gran Alacant

Gran Alacant behoort bij Santa Pola. Direct gelegen aan zee, aan 1 van de mooiste goudgele zandstranden van de Costa Blanca. Playa Carabassi. Gran Alacant heeft een gezellige weekmarkt op donderdag. In totaal telt Gran Alacant meer dan 80 restaurants en barretjes. Ben je op zoek naar vakantie woningen verhuur? Een aantal op loopafstand van onze woningen. Daarnaast heeft Gran Alacant een groot commercieel shoppingcentrum met 5 grote supermarkten waaronder de Mercadona, de Aldi, de Lidl en de Consume. Dit centrum heeft talloze restaurants, een groot mooi dakterras met restaurants en bars. Verhuurbedrijf voor fietsen en scooters aanwezig.

Strand en commercieel centrum

Ook kinderanimatie en speelgelegenheden voor kinderen. Hier zul je je niet vervelen. Het commercieel centrum ligt op 1 km van onze woningen. Tevens heeft Gran Alacant een toeristentreintje welke de gehele dag rond Gran Alacant rijdt met diverse stops. Waaronder het strand, het commercieel centrum en de diverse wijken in Gran Alacant. Leuk om een keer door Gran Alacant te rijden of er gebruik van te maken met boodschappen doen wanneer je niet beschikt over een auto.

Op loopafstand van beide woningen is er een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. De Unide supermarkt. Deze beschikt over een verse broodafdeling, vlees, vis en fruit. Handig om elke ochtend je vers gebakken stokbrood of broodjes te halen. Het mooie zandstrand Playa Carabassi met gezellige strand tentjes liggen op 1200 tot 1500 meter lopen vanaf beide woningen.

Benidorm, Villajojosa, Torrevieja

Op loopafstand van onze woningen liggen diverse winkels, supermarkt, bank, restaurants, kapper, schoonheidssalon, nagelstudio. Ook de bushalte met regelmatige en betrouwbare dienstregeling naar Santa Pola, Alicante is op loopafstand van beide woningen. Vanaf Alicante zijn er treinverbindingen naar plaatsen in de omgeving zoals Benidorm, Villajojosa, Torrevieja maar ook Madrid. In slechts 2,5 uur zit je met de trein in hartje Madrid.

Kortom Gran Alacant heeft voor ieder iets te bieden, is centraal gelegen, mooie zandstranden en natuurgebieden, winkels en restaurants en dat op slechts 10 minuten van de luchthaven van Alicante, 10 minuten van het gezellige Santa Pola en 15 minuten van het bruisende en mooie Alicante.

Ook de werelderfgoed stad Elche met zijn duizenden beschermde palmbomen ligt op 15 minuten. Allemaal meer dan een bezoek waard!